Különleges és értékes vagyok! Játékos önismereti foglakozás 7 – 12 éveseknek

 

Kedves budapesti Szülő!

Önbizalomhiányos a gyermeke, vagy egyéb magatartási problémái vannak? Nehéz az iskola és szorong emiatt? Sokat veszekszik a testvérével, vagy éppen Önnel? Vagy valamilyen olyan betegsége, viselkedési reakciói vannak, amit nagyon nem szeret, s emiatt megnehezíti a saját és a környezete életét? 

Gyermekeink csodálatosak, különlegesek, egyediek. Hiszem, hogy előbb utóbb minden gyermek felismeri ezt, s akkor a napjaik boldogságban, szeretetben, békében és elfogadásban telnek majd. Felfedezik, hogy mi az, ami bennük van, s elhiszik, hogy a világon bármit elérhetnek, amit csak akarnak. Minden ott kezdődik, hogy először ismerjék meg, majd fogadják el saját magukat. S ha nem tetszik valami, akkor tegyenek érte, hogy megváltoztassák. 

De mindehhez szeretetre, segítségre, s iránymutatásra van szükségük. Ebben szeretnék segíteni ezzel a programmal, amire szeretettel várok minden 7-12 éves gyermeket.

Sok sok játékkal, mozgással, nevetéssel, kreatív feladatokkal a gyermekek felfedezik az erősségeiket, s az értékeiket. 

Megtanulnak öngondoskodni önmagukról.

Megismerik a szeretetnyelveket, azt, hogy ők maguk hogyan szeretik, illetve hogyan mutatják ki a szeretetüket mások felé. Ez nagyon fontos, hiszen így megérthetik önmagukat, s azt, hogy bizony mindannyian másképp gondolkodunk, szeretünk. 

A foglalkozáson elsajátított technikák, ráébredések segítségével meg tudják változtatni a gondolkodásmódjukat, reagálási szokásaikat, el tudják oszlatni félelmeiket, s mindez segít egy boldogabb élet kialakításában.

Pihenésképpen tornászni is fogunk, illetve agyintegrációs gyakorlatokat tanulni, ami segít a tanulásban, az életerőnk, energiánk visszaszerzésében.

Kicsit belekóstolunk a meditálásba is, hiszen az elme lecsillapítása mindig jól jöhet. 🙂

S ráadásképpen barátokra tehetnek szert, olyan gyermekekkel találkozhatnak itt, akik ugyanazon az úton járnak, mint ők. De ami a legfontosabb, hogy minden gyermek önmaga legjobb barátjává válik, ami még több csodát fog hozni az életébe. 

Az önbizalomhiány megszűnik, a gyermek felelősséget vállal a cselekedeteiért, a tetteiért, a szavaiért. A lelki eredetű betegségek tünetei megszűnnek, vagy csökkennek. S még sok más fantasztikus dolog érkezik az életébe, amit talán most még nem is sejtünk.
 
Az élet varázslatos, engedje, hogy ezt gyermeke is megélhesse!!!

Mikor: 2020.01.25. 10.00 – 13.00

Hol: Flow stúdió, Budapest 1078, Damjanich utca 38

Ár: 5000 Ft/ gyermek

Jelentkezés szükséges! 

Cseh Andrea

Pedagógus, kineziológus és még nagyon sok minden 🙂

+36 20 2736787

andrea.cseh5@gmail.com

www.azeletajandeka.hu , https://www.facebook.com/azeletajandeka/

 

Szeretettel várok minden gyermeket, aki szeret játszani, mesét hallgatni, önmagát jobban megismerni. 

 

 

 

 

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 16 =