Erdei kirándulás családoknak 2021. 05. 30 -án

 

 

Tudod -e mit ünnepelnek május utolsó vasárnapján? Magyarországon a gyermekek napját, Svédországban pedig az édesanyákat. Igazából a kettőt együtt is lehet ünnepelni ezen a csodálatos tavaszi napon, hiszen a kettő összetartozik: Egy édesanya a gyermekével együtt születik meg, akkor válik nőből anyává. 

Ünnepeld velünk ezt a csodaszép napot egy kirándulással a Lővérekben, Sopronban! 

Gyere velünk, s ismerd meg még jobban a gyermekedet, vagy/és saját magadat. De dönthetsz úgy is, hogy önmagadat megajándékozod pár óra szabadsággal, addig, amíg gyermeked kirándul velünk. A döntés a tiéd.  

Kit várunk? Családokat, édesanyákat, édesapákat, s gyermekeket 6 – 11 éves kor között. 

 

A kirándulás mottója: Ki vagyok én?

Ismered -e igazán önmagadat? Mit szeretsz, s mit nem szeretsz? Hogyan reagálsz váratlan dolgokra? Ki vagy te? Mik az erősségeid, s mik a gyengéid? Elfogadod -e mindkettőt? Elfogadod -e , szereted – e önmagadat, s mit tudsz tenni, hogy ez még jobb legyen? Melyiknek akarsz jobban megfelelni: önmagadnak, vagy a külvilágnak? Miért? 

 

Ezekre a kérdésekre keresünk választ, miközben felfedezzük az erdő csodálatos világát. Sokat fogunk játszani, beszélgetni, s megtanulunk meditálni, lecsendesedni is. Megismerkedünk a fák energiáival, megölelgetjük őket ( ha engedélyt kapunk rá), s megtanuljuk az erdei viselkedés legfőbb szabályait is. 

 

Ha te is a gyermekeddel tartasz, akkor megismerheted gyermekedet, gondolkodásmódját, úgy, ahogy eddig még nem láttad, nem hallottad. S gyermeked is megismerhet más elképzeléseket, elgondolásokat, amiket eddig még nem ismert.  Nagyon sok mindent tudhatsz meg gyermekedről, s a saját szokásaidról egy ilyen kiránduláson.

Szóval, ha velünk akarsz tartani, vagy szeretnéd, ha gyermeked kirándulna velünk, írj, telefonálj, várlak nagyon sok szeretettel benneteket!

 

Mikor: 2021. 05.30 vasárnap 11. 00 – 14. 00

Hol: Sopron, Hotel Szieszta melletti oldalparkoló, az erdő bejárata előtt

A részvétel díja: 5000 Ft / család

 

Jelentkezés: balogh.andrea.beata@gmail.com

+36 70 6350567

vagy: https://www.facebook.com/

Hozzál magaddal egy kis ennivalót, innivalót, kullancsriasztót önmagadon, a gyermeken, s jókedvet. Öltözködés az időjárásnak megfelelően ( esőben is indulunk ). 

 

Nagyon várom, hogy találkozzunk! 💖🌏🌳🌼🌞

Balogh Andrea ( Andi néni) 

 

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + nyolc =