Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Értékes vagyok – értékesek vagyunk

2020.03.21. ● 15:00 - 18:00

5000ft

Érzelmi intelligencia fejlesztő foglalkozás 12 – 14 éveseknek

 

Kedves Szülő!

 

Érezte már azt, hogy gyermeke különleges, csodálatos, de nagyon más mint a többi gyerek? S most, a kamaszkor küszöbén még nehezebbek lettek bizonyos szituációk? 

Érezte – e azt, hogy bármit tanácsoltak eddig a barátok, a család többi tagjai, az ismerősök, ez mind nem működött? Gyermeke olyan dolgokat mond, vagy tesz, ami egyáltalán nem megszokott. Így sokszor olyan szituációban találják magukat, amire nincs használati utasítás. 

Hiszem, s tudom, hogy különleges gyermekeink egy kis segítséggel, sok szeretettel meg tudnak birkózni az élet kihívásaival. Mindaz, amit eddig Ön megtanított neki, ott van a tudatalattija mélyén, azt soha nem fogja elfelejteni. De fontos az is, hogy megismerje önmagát, felfedezze a saját, s  a mások értékeit. Megtanuljon bízni önmagában, s abban, amit érez. Ki merje mondani a gondolatait, s meghallgasson másokat is. 

Fontos, hogy megtanulja lecsendesíteni az elméjét, megtalálja azt a technikát, ami segíti megőrizni a nyugalmát a különböző szituációkban. Megértse, hogy egyedül a saját életéért, cselekedeteiért felelős, de abban vállalnia kell a felelősséget 100 %-ban. 

Ebben szeretnék segíteni neki, és általa Önnek is, hogy egy békésebb, boldogabb életet élhessenek együtt.  Várom szeretettel 12 – 14 éves gyermekét ezen a szombat délutánon, ahol felfedezheti azt a kincset, ami ő maga. Ha megtanulja tisztelni és szeretni önmagát a megfelelő módon, akkor ugyanígy tiszteletet és szeretetet ad majd másoknak is, így Önnek is. Sokat fogunk beszélgetni, játszani, rajzolni, vagy festeni. Segítséget kapunk s adunk egymásnak a mindennapi problémás szituációkra, s felfedezzük az élet csodaszép oldalát kamaszként. 

Álmom, hogy létrejöhessen egy olyan közösség, ahol a fiatalok a hozzájuk hasonló fiatalokkal találkozhatnak, a kérdéseiket fel merik tenni, s arra pont olyan tanácsokat kapnak, amikre akkor éppen szükségük van, s el is fogadják azokat. 

Minden gyerek egyedi és értékes, csak lehetőséget kell nekik adni, hogy önmagukat, tehetségüket kibontakoztathassák. 

 

Mikor: 2020.03.21. 15.00 – 18.00

Hol: Flow stúdió, Budapest 1078, Damjanich utca 38

Ár: 5000 Ft/ gyermek

Jelentkezés szükséges! 

Cseh Andrea

Pedagógus, kineziológus és még nagyon sok minden. De legfőképpen egy szerető lélek. 🙂

+36 20 2736787

andrea.cseh5@gmail.com

www.azeletajandeka.hu , https://www.facebook.com/azeletajandeka/

 

Részletek

Dátum:
2020.03.21.
Időpont:
15:00 - 18:00
Összeg:
5000ft
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Flow Stúdió
Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország