Események betöltése

Korábbi Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

2020 március

Értékes vagyok – értékesek vagyunk

március 21. ● 15:00 - 18:00
Flow Stúdió, Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország
5000ft

Hiszem, hogy különleges gyermekeink egy kis segítséggel, sok szeretettel meg tudnak birkózni az élet kihívásaival. Mindaz, amit eddig Ön megtanított neki, ott van a tudatalattija mélyén, azt soha nem fogja elfelejteni. De fontos az is, hogy megismerje önmagát, felfedezze a saját, s  a mások értékeit. Megtanuljon bízni önmagában, s abban, amit érez. Ki merje mondani a gondolatait, s meghallgasson másokat is. 
Erről, s sok másról is s szól majd ez a délután. Szeretettel várok minden 12 - 14 éves fiatalt!

Tudj meg többet »

Harmonikus kapcsolatok

március 21. ● 10:00 - 13:00
5000ft

Mindannyian ösztönösen tartozni akarunk valahova, szeretni akarunk, s érezni, hogy bennünket is szeretnek. S egy konfliktusban sokszor ezt az érzést érezzük veszélyeztetve. De ha tudjuk, hogyan oldjuk meg egy nehéz szituációt, akkor még több barátunk lesz, s az önbizalmunk, családi kapcsolataink is erősödnek. 

Tudj meg többet »

2020 február

Érezni csodás, de néha olyan nehéz!

február 22. ● 10:00 - 13:00
5000ft

Földi életünk szinte minden percében eláraszt bennünket valamilyen érzés. Néha nem is tudatosul, hogy mi is van éppen bennünk. Ha meg tudnánk fogni az érzést, ami kiváltotta a reakciót, ha át tudnánk lényegíteni a negatív érzelmeinket, megváltozna az életünk, boldogabbá, nyugodtabbá válhatnánk. 

Tudj meg többet »

Az önmegismerés, önelfogadás útja

február 22. ● 10:00 - 13:00
Flow Stúdió, Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország
+ Google Térkép
5000ft

Minden gyermek egy kis Fénylény, aki azt választotta, hogy megszületik erre a világra, szebbé, boldogabbá teszi azt, s mindeközben ő maga is fejlődik, tanul, jobbá lesz.
Ez a programsorozat segítséget nyújt számára, hogy először megismerje önmagát, majd megértse, tudatosítsa, majd ha szükséges megváltoztassa mindazt, ami most ebben az élethelyzetében, életkorában gondot okoz neki. 

Tudj meg többet »

Magatartászavar más szemmel

február 19. ● 18:00 - 20:00
Flow Stúdió, Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország
+ Google Térkép
3500ft

Imádod a gyermekedet, mégis néha nagyon nehéz vele az élet? Mások mindenfélét mondtak már rá, de Te tudod, hogy egy különleges gyermek édesanyja, édesapja vagy? Megakadtál a mindennapok harcában, s jól jönne néhány tanács, s egy másfajta világnézet, mint amivel eddig találkoztál? 

Akkor Neked szól ez az előadás. Engedd, hogy segítsek Neked a tudásommal, s mindazzal a saját élettapasztalattal, amin eddig én is átmentem!

Tudj meg többet »

2020 január

Különleges és értékes vagyok! Játékos önismereti foglakozás 7 – 12 éveseknek

január 25. ● 10:00 - 13:00
Flow Stúdió, Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország
+ Google Térkép
5000ft

Önbizalomhiányos a gyermeke, vagy egyéb magatartási problémái vannak? Nehéz az iskola és szorong emiatt? Sokat veszekszik a testvérével, vagy éppen Önnel? Vagy valamilyen olyan betegsége, viselkedési reakciói vannak, amit nagyon nem szeret, s emiatt megnehezíti a saját és a környezete életét? 
Van megoldás! Hozza el erre a foglalkozásra, hogy gyermeke játékosan tanulhasson önmagáról, az érzéseiről, s a megoldásokról. Mindezt szerető, támogató környezetben, sok sok leendő baráttal együtt. Várom nagyon sok szeretettel jelentkezésüket! <3

Tudj meg többet »

Ki vagyok én? egy önmegismerős este felnőtteknek, kamaszoknak

január 23. ● 18:00 - 20:00
Flow Stúdió, Damjanich utca 38
Budapest, Pest megye 1078 Magyarország
+ Google Térkép
4000ft

Szeretsz társasjátékozni? S kutatod, ki is vagy valójában? Az önismeret útján jársz, s jó lenne felszabadultan, vidáman még többet megismerni önmagadból?
Akkor jó helyen jársz! Nem véletlen, hogy megtaláltad ezt a programot! Ismerd meg önmagadat, s vedd kezedbe a sorsodat!

Tudj meg többet »

2019 november

Önismereti kirándulás 7-12 éveseknek

2019.11.23. ● 13:00 - 16:00

      Drága természetkedvelő Szülők és Gyermekek! Egy varázslatos kirándulásra hívlak Benneteket szombaton a Budai hegyekbe. Földanya hívogat bennünket, a természet ölén megnyugvást, gyógyítást, de erőt is kapunk . Miről fogunk beszélgetni: - Ki vagyok én? - Ismerem -e igazán saját magamat? - Hogyan reagálok szokatlan helyzetekre, feladatokra? - Különleges, egyedi vagyok - Fontos - e hogy mit mondanak rólam mások? - Mit gondolok saját magamról? S még sok sok minden másról is, ami a beszélgetéseink közben felbukkan, s…

Tudj meg többet »

Varázslatos őszi kirándulás 7- 12 éveseknek

2019.11.09. ● 10:00 - 13:00
Normafa Székelykapu Budapest Budapest, Pest megye Magyarország+ Google Térkép

Drága természet kedvelő anyukák, apukák és gyermekek!

Ha szeretnétek kikapcsolódni a város zajától, visszatalálni a természet gyógyító erejéhez, s mindezt megmutatni a gyermekeknek, gyertek velem kirándulni a Budai hegyekbe.

Minden belülről indul ki, s ezért az első lépés mindig az, hogy önmagunkat s a bennünk lévő érzéseket igazán megismerjük.

Tudj meg többet »

2019 szeptember

Varázslatos kirándulás 7 – 12 éveseknek

2019.09.28. ● 10:00 - 13:00
Károly kilátó, Kalandpark parkoló Sopron, Győr - Moson- Sopron 9400 Magyarország+ Google Térkép
4000ft

Drága soproni gyerekek és Szülők!

Láttad már, milyen csodálatos ezerszínű az erdő? A tündérek s manók tevékenykednek, segítenek a fáknak, az erdei állatoknak. Minden arra vár, hogy az iskolás, megfelelős, hajtós napok után jöjjenek a Látó emberek, s feltöltődhessenek a következő hét előtt.

Egy varázslatos kirándulásra hívok minden gyermeket, aki 7 - 12 éves, s szereti a természetet, s szívesen tanul az energiákról. 🙂

Tudj meg többet »
+ Események exportálása