Anya coaching

 

 

 

Az, hogy édesanyák lettünk, a világ legszebb, s legfelelősségteljesebb feladata. Egy igazi csoda, hogy jött egy kis lélek, aki bennünket választott. Ő biztosan tudta, hogy mi leszünk a legeslegmegfelelőbb ember, aki segíti majd eligazodni ebben a világban, megvédelmezi őt gyermekkorában, s olyan útravalóval bocsájtja majd útjára felnőttként, amit sehol máshol nem tudna megtanulni.

 

S a mindennapok forgatagában ez néha nem olyan egyszerű feladat. Hiszen mi is emberek vagyunk, problémákkal küzdünk, s mégis, igazán szeretnénk mindent a legjobban csinálni. 

 

Aztán, ahogy cseperedik a csemeténk, úgy állunk sokszor különböző feladatok, helyzetek előtt, amit sokszor értetlenül nézünk, s kutatjuk a megoldást, s nem mindig érkezik ez olyan hamar, mint ahogy mi szeretnénk.

 

Ebben szeretnék segíteni Neked, drága édesanya!  Tudd, hogy különleges vagy Te is és a gyermeked is, s bármit meg tudsz változtatni, ami most nem működik. A válasz ott van benned, csak lehet, hogy szükséged van valakire, aki ezt megfelelő kérdésekkel előcsalogatja, s a látásmódodat megfordítja. 

 

Tudom, én is voltam ott, ahol most Te állsz. Két nagyon különleges gyermeket neveltem fel, s sokszor volt úgy, hogy jó lett volna, ha van valaki a közelemben, aki megfogja a kezem, s megmutatja a helyes irányt. Engedd, hogy most én segítsek Neked az eddig megszerzett tudásommal, élettapasztalatommal! 

 

Hogyan tudok segíteni Neked:

  1. Beszélgetéssel. Miről? : 
  • Rólad, a céljaidról, a vágyaidról, a gondjaidról
  • Gyereknevelésről, csodálatos gyermekedről
  • Kérdésekkel segítek Neked megtalálni a benned rejlő választ, hogyan lehetne megoldani azt, ami most nem működik, vagy ami problémát okoz számodra
  • Önbizalomról: a tiédről, s a gyermekéről, s hogyan lehetne ezt fejleszteni
  • Megfelelési kényszer: kinek is kell megfelelned?
  • Énidő – boldogságórák
  • Energia: hogyan nyerjed vissza, hogyan tartsd meg, s hogyan ne veszítsd el 
  • Hogyan lehet összeegyeztetni a családot a karrierrel?   

 

Hogyan? Sétálva, kávézva, játszótéren, de ha akarod, találkozhatunk egy külön kis nyugodt szobában.  Megyek Veled sétálni, akár az erdőbe is. ( Imádom azt a nyugalmat, ami ott van, sokkal világosabban tud az ember ott gondolkozni).

De beülhetünk valami nyugodt helyre egy finom kávéra, ha azaz, amit még jobban szeretsz. S még arra is nyitott vagyok, hogy csak sétáljak Veled gyereksétáltatás közben beszélgetve. 

 

Hívhatsz Skypon, vagy Viberen is, ha messze laksz, a lényeg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni. 

Te döntöd el, ami a legjobban megfelel Neked. Csak adj magadnak egy óra időt, együtt gondolkodni velem! 🙂

 

Hozzájárulás: 6000 Ft/ óra

 

Köszönöm, ha engem választasz útitársnak! Tegyünk együtt egy boldogabb jövőért, mind magunk, mind a gyermekink számára!