Az, hogy édesanyák lettünk, a világ legszebb, s legfelelősségteljesebb feladata. Egy igazi csoda, hogy jött egy kis lélek, aki bennünket választott. Ő biztosan tudta, hogy mi leszünk a legeslegmegfelelőbb ember, aki segíti majd eligazodni ebben a világban, megvédelmezi őt gyermekkorában, s olyan útravalóval bocsájtja majd útjára felnőttként, amit sehol máshol nem tudna megtanulni.

 

S a mindennapok forgatagában ez néha nem olyan egyszerű feladat. Hiszen mi is emberek vagyunk, problémákkal küzdünk, s mégis, igazán szeretnénk mindent a legjobban csinálni. 

 

Ahogy cseperedik a csemeténk, úgy állunk sokszor különböző feladatok, helyzetek előtt, amit sokszor értetlenül nézünk, s kutatjuk a megoldást, s nem mindig érkezik ez olyan hamar, mint ahogy mi szeretnénk. Lehet, hogy csak egyszerűen nem értjük őt, miért cselekszik így, s miért nem másképp. 

 

Ilyenkor nagyon jól jön egy kívülálló nézőpontja, segítsége, esetleg tanácsai.  Tudd, hogy különleges vagy Te is és a gyermeked is, s bármit meg tudsz változtatni, ami most nem működik. A válasz ott van benned, csak lehet, hogy szükséged van valakire, aki ezt megfelelő kérdésekkel előcsalogatja, s a látásmódodat megfordítja, vagy csak rámutat arra, amit mindig is tudtál, csak nem merted bevállalni, elhinni. 

 

Tudd, én is voltam ott, ahol most Te állsz. Bármilyen probléma is van most az életedben, találkoztam már vele. Két nagyon különleges gyermeket neveltem fel, s sokszor nagyon jó lett volna, ha van valaki a közelemben, aki megfogja a kezem, s megmutatja a helyes irányt. Pedagógusként sok gyermekkel dolgoztam, ismerem a gondolkodásukat, a bánataikat, félelmeiket. Gyermek kineziológusként még jobban elmerültem a gyermeki lélek problémáiban, s tudom, hogy minden gyermeknevelési probléma megoldható. De a megoldást mindig először önmagunkban kell keresni, s ott kell elindítani a változást. A gyermeked csak tükör, megmutatja, mi az, ami nem működik az életedben, hol szükséges a változtatás.

 

Hogyan tudok segíteni Neked:

 1. Beszélgetéssel. Miről? : 
 • Rólad, a céljaidról, a vágyaidról, a gondjaidról
 • Gyereknevelésről, csodálatos gyermekedről
 • Kérdésekkel segítek Neked megtalálni a benned rejlő választ, hogyan lehetne megoldani azt, ami most nem működik, vagy ami problémát okoz számodra
 • Önbizalomról: a tiédről, s a gyermekedéről, s hogyan lehetne ezt fejleszteni
 • Megfelelési kényszer: kinek is kell megfelelnie a gyermekednek, vagy saját magadnak?
 • Énidő – boldogságórák fontossága
 • Energia: hogyan nyerjed vissza, hogyan tartsd meg, s hogyan ne veszítsd el  
 • Fegyelmezés, határok meghúzása

 

Hol, milyen módon tudunk találkozni?

 • Sétálva,  erdőben, parkban, vagy bárhol, ahol csend vesz bennünket körül.  (Imádom az erdőt, azt a nyugalmat, ami ott van, sokkal világosabban tud az ember ott gondolkozni).
 • Kávézva: Egy nyugodt helyen egy finom kávé mellett.  
 • Egy nyugodt csendes kis rendelőben

 

De hívhatsz Skypon, vagy Viberen is, ha messze laksz, a lényeg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni. 

Te döntöd el, ami a legjobban megfelel Neked. Csak adj magadnak egy óra időt, együtt gondolkodni velem! 🙂

 

Hozzájárulás: 7000 Ft/ óra

 

Változtasd meg az életedben mindazt, ami nem működik, a gondolkodásmódodat, a nézeteidet, a szokásaidat, s meglásd, a világ kitágul, megszépül. S az első, aki ezt észreveszi, az a gyermeked lesz.