Egyéni konzultáció gyerekeknek

 

 

 

 

 

Minden gyermek egy csoda, egy különleges lélek, aki tapasztalni, tanulni fejlődni és segíteni jön a világra. Mindegyikőjük meghatározott életfeladattal érkezik, hogy világunkat jobbá, szebbé, boldogabbá tegye. 

 

Tiszta lélekként, erre a földre születve alkalmazkodniuk kell az itteni életmódhoz, szabályokhoz. Ez nem mindig zökkenőmentes. Sokszor sérülnek az út folyamán. Szüleik nagyszerű segítőik, akiket a gyermekek gondosan választottak ki, még megszületésük előtt. Ők azok, akik támogatni tudják a gyermekeket az életfeladatuk elérésében. 

 

Pedagógusként, kineziológusként és egy indigó gyermek édesanyjaként nagyon sok helyzettel, különböző gyermekkel találkoztam. Tudom, hogy a legnehezebben elviselhető, a legtöbb gondot okozó viselkedésmód is feloldható, megoldható. Annak a gyermeknek van a legnagyobb szüksége a szülei szeretetére, aki a leghangosabban kiabál, s a legrosszabban viselkedik.

 

Gyermekeink nem hibásak, csak mások. Nem hiszek abban, hogy vannak speciális nevelésű igényű gyermekek. Minden gyermek értékes, egyedi, s mindegyik különleges, s csak rá szabott nevelést igényel. Ennek az alapja, hogy elfogadjuk őt, pont olyannak, amilyen, feltétel nélkül szeressük őt, s természetesen határozott, biztonságot adó szabályokkal biztosítsuk a testi épségét. 

 

Módszerek, amiket alkalmazok:

  1. Gyermekkineziológia
  2. Gyógyító meseterápia 
  3. Tanulás segítő kineziológia

Sokszor a konzultációt, s majd a javulást is maga a gyermek irányítja. Sokkal többet tudnak, mint amit mi el tudunk képzelni. Hatalmas, ősi tudás van bennük, amit szeretettel, játékkal elő lehet csalogatni. 

 

 

Nagyon nagy megtiszteltetés, ha rám bízod féltett kincsedet! Szeretettel várlak benneteket!

 

Időtartam: 1  óra

Ár: 7000 Ft / óra