Egyéni konzultáció szülőknek

 

 

Szülőként sokszor állunk tanácstalanul, értetlenül mind a saját reakciónk, mind gyermekünk reakciója, viselkedése előtt. Miért viselkedik így? Miért így reagáltam?  Mit tudok én csinálni, hogy a családunk élete boldogabb legyen?

 

Az, hogy szülő lettél, a világ legszebb, s az egyik legfelelősségteljesebb feladata. Egy igazi csoda, hogy jött egy kis lélek, aki téged választott. Ő biztosan tudta, hogy te leszel a legeslegmegfelelőbb ember, aki segíti majd eligazodni ebben a világban, megvédelmezi őt gyermekkorában, s olyan útravalóval bocsájtja majd útjára felnőttként, amit sehol máshol nem tudna megtanulni.

 

De a mindennapok forgatagában ez néha nem olyan egyszerű feladat. Hiszen te is ember vagy, néha problémáid vannak, s mégis, igazán szeretnél mindent a legjobban csinálni. S gyermeked is viselkedik néha úgy, amit nem értesz, vagy úgy érzed, nem tudsz megoldani. 

 

Ilyenkor nagyon jól jön egy kívülálló nézőpontja, segítsége, tanácsai.  Kineziológusként és egy, már felnőtt indigó gyermek tapasztalt édesanyjaként szívesen segítek megkeresni a ” nem szeretem” viselkedés legmélyebb okát, legyen az a gyermekedé, vagy a tiéd, s megérteni, majd feloldani. megváltoztatni azt. 

 

Módszerek, amikkel nálam találkozhatsz: 

  1. One Brain kineziológia
  2. Beszélgetés, coaching

 

Szülőként a boldog család titka a Te kezedben van. Lépj az önfejlődés varázslatos útjára! Fedezd fel egyediségedet, találd meg belső fényedet, s mindazt a csodát, ami benned van! Engedd szíved halk hangját felerősödni. Ez lesz az, ami utat mutat a gyermeknevelés útvesztőiben is. 

 

Várlak szeretettel, ha engem választasz útitársul, segítőül életed ezen fontos szakaszában!

 

Időtartam: 1  óra

Ár: 7000 Ft / óra