Bemutatkozás

Ki vagyok én? 

 

Egy nő, egy anya, egy kineziológus, egy pedagógus, egy motivációs író, de legfőképpen egy lélek, aki segíteni jött a világra. Konzultációimmal, írásaimmal, programjaimmal családok, gyermekek és szülők életét akarom boldogabbá tenni. 

 

A gyermekek életét, akik még ártatlanok, fiatalok, ugyanakkor hatalmas ősi tudással rendelkeznek. Néha kicsit meg és elakadnak abban, hogy megismerjék azt a világot, amibe születtek, s alkalmazkodjanak hozzá. Néha tükröt mutatnak a szüleiknek, tanítóiknak, de csak azért, hogy rávilágítsanak arra, ami talán változásra szorul, s átformálják, megváltoztassák azt. Kis harcosok ők, akik szeretetre tanítják ezt a világot. 

 

Az édesanyák és az édesapák életét, akik azt a csodálatos hivatást választották, hogy egy vagy több gyermeket neveljenek. Felelősségteljes, néha embert próbáló, s egyben felemelő, izgalmas, boldogságot hozó feladat ez.

 

Életem legmeghatározóbb eseménye lett, mikor sok éve életet adhattam két nagyon különleges gyermeknek.  Édesanyaként ráébredtem, hogy mennyi tudás van elrejtve a szívemben, milyen erős, s kitartó vagyok, s hogy mennyire szeretek anya lenni. Rájöttem arra is, hogyha a lelkem belső hangjára hallgattam, s követtem azt, mindent meg tudtam oldani, s minden a legjobban rendeződött el. Amikor pedig figyelmen kívül hagytam azt, s a társadalomnak, a körülöttem élő embereknek akartam megfelelni, akkor minden összeomlott számomra, s a gyermekeim számára is. 

 

A spiritualitás, a nem látható világ törvényei, mindig is érdekeltek. Lassan rájövök, hogy mit jelent indigó felnőttként élni, s most már figyelembe veszem lényemnek ezt a részét is.

 

Nagyon szeretek olvasni, tanulni, s nagyon sokáig a könyvek voltak az egyedüli útmutatóim. Majd különböző tanulmányokat folytattam, megismerni önmagamat, s a körülöttem lévő világot. Tanultam pedagógiát, kineziológiát. Megismertem különböző kultúrákat is menet közben. Utam során csodálatos emberekkel, tanítókkal találkoztam. Hála és mérhetetlen köszönet nekik, s az égieknek, hogy hozzájuk vezettek! 

 

Tanítom mindazt, amit már én megtanultam, megtapasztaltam. Előadásokkal, programokkal, vagy egyéni konzultációkkal segítek megkeresni, ami ott van mélyen elrejtve a szívekben. Írásaimmal igyekszem ráébreszteni  az embereket ugyanerre. 

 

Hiszem, hogy a boldog család titka, s megoldása mindig a szülők kezében van. Amikor egy gyermek élete rendben van, a szülők is megnyugszanak, boldoggá válnak. S ez fordítva is igaz, ha a szülők rendben vannak saját magukkal, s a világgal, akkor a gyermek is boldogan fejlődik.

 

Álmom, hogy minden családhoz megérkezzen, s soha  ne távozzon el onnan a Boldogság Kék Madara. 

 

Balogh Andrea

 

 

 

 

“A család, ahol az élet kezdődik, s a szeretet soha nem ér véget.”