Bemutatkozás

 

Balogh Andrea vagyok.

Gyermekkineziológus, pedagógus.

Egy lélek, aki nagyon szereti a gyermekeket. 

 

Legfőbb feladatomnak tekintem, hogy segítsek a gyerekeknek, a szülőknek, s így a családnak. 

 

Hiszem, hogy minden gyermek egy csodaként születik a világra, egyedi, megismételhetetlen, rendkívüli lényként. Az élet ajándéka mindegyik, akiknek saját életfeladatuk van, amivel majd, ha felnőnek, világunkat szebbé, gazdagabbá teszik. Nekünk felnőtteknek az a dolgunk, hogy segítsük őket az útjukon, olyan környezetet teremtsünk számukra, amiben megőrizhetik a fényüket.

 

Eddigi életutam során sok tapasztalatot szereztem, s szinte mindig gyerekek között éltem. Lassan megértettem, hogy a bennem rejlő határtalan szeretettel a gyermekek iránt, s az út alatt megszerzett tudással a gyerekek életét akarom szebbé tenni. Amikor egy gyermek élete rendben van, a szülők is megnyugszanak, boldogabbá válnak. S ez fordítva is igaz, ha a szülők rendben vannak saját magukkal, s a világgal, akkor a gyermek is boldogan fejlődik.

 

Dolgoztam tanár néniként, óvó néniként, s  mindkettőt nagyon szerettem. A legnagyobb boldogság egy gyermek ragyogó szeme, ha szeretetet kap, vagy amikor érzi, hogy valamire képes, meg is tudja csinálni.

 

Tanultam a kineziológiát, mert hajtott a tudásvágy, hogy olyan, akár a mindennapokban használatos eszközöket, technikákat ismerhessek meg, amik segítenek minden gyermeknek, akár van probléma az életében, akár nincs. Tanultam Edu kineziológiát, s One Braint. Mindkettő tud segíteni azoknak a gyerekeknek, akik elakadtak az útjukon, csak másképpen. 

 

Két nagyon különleges gyermek édesanyjaként ráébredtem, hogy mennyi mindent nem tudok, s mennyi mindenben kell, akarok fejlődni. Gyermekeink sokszor azért is érkeznek hozzánk, hogy megtanítsanak nekünk valamit, rávezessenek bennünket arra, hogy miben kell változnunk ahhoz, hogy jobb emberré váljunk. Egymást segítjük, s egymást tanítjuk életünk során mindenkivel, akivel csak találkozunk, de az én legnagyobb tanítóim a gyermekeim. Az irántuk érzett határtalan szeretetem képes rávenni engem arra is, amit nem akarok megváltoztatni az életemben. S ha megteszem, boldogabbá, gazdagabbá válik az életem. Köszönöm nekik!!!

 

Nagyon régen, talán a 90-es vége felé rájöttem, hogy nem élhetek  spiritualitás nélkül. De ha jól belegondolok, a spiritualitás, a nem látható világ törvényei, mindig is érdekeltek. Nagyon sokáig a könyvek voltak az útmutatóim, a mai napig is imádok könyveket olvasni, tanulni belőlük. Majd csodálatos tanítókkal találkoztam, akik mindig azt és akkor tanítják, amire nekem éppen a legnagyobb szükségem van. Az ő közvetítésükkel megismertem az angyalokat, akik segítenek, bármikor kérem őket erre, Isten világát s a békét hozzák el hozzánk. Életem megtelt fénnyel, szeretettel. Még mindig, mindennap tanulok, csiszolódom, de ez így van rendjén. 

 

Ismerem már a szeretet erejét, s tudom, hogy szeretettel meg lehet gyógyítani a kapcsolatokat, a betegségeket, a függőségeket.

 

Küldetésem, hogy segítsek azoknak a gyermekeknek, családoknak, akik elakadtak az úton, hogy újra megtalálják a boldogságot. Álmom, hogy minden gyermek beteljesíthesse, amiért a világra született. Teremtsünk együtt egy boldogabb világot! A jövő gyermekeink kezében van!