Bemutatkozás

Ki vagyok én? 

Balogh Andrea vagyok.

 

Egy szív, egy lélek, egy arc, s egy név, ami mögött oly sok minden megtalálható. 

 

Azért születtem erre a világra, hogy a magammal hozott és az utam során megszerzett tudásommal, tapasztalataimmal a családok életét segítsem. 

 

A gyermekek életét, akik még védtelenek, de mégis hatalmas ősi tudással rendelkeznek. Néha kicsit meg és elakadnak abban, hogy megismerjék azt a világot, amibe születtek. Mégis olyan sok mindent megtesznek, hogy mindazt, ami már nem megtartható, idejét múlt, régi a világunkban, azt megváltoztassák. S ezt nagyon sokféleképpen teszik, sokszor önmagukat, szüleiket is nehéz szituációkba sodorva. 

 

Az édesanyák és az édesapák életét, akik azt a csodálatos hivatást választották, hogy egy vagy több gyermeket felneveljenek. Hatalmas feladat ez számukra, de ugyanakkor felemelő, megváltoztató, igazán boldogságot hozó egyszerre.

 

Hiszem, hogy minden szülő szíve mélyén ott van a szeretet lángja, szeretet a párja, s a gyermekei iránt. Csak néha sok sok “tapasztalatburokkal” veszik ezt a gyönyörű fényt körül, amik miatt elhalványul ez a csoda. Ha ezeket sikerül tudatosan eltávolítani, akkor felragyoghat újra az igazi, feltétel nélküli szeretet a családban. 

 

A boldog család titka, s megoldása mindig a szülők kezében van. Amikor egy gyermek élete rendben van, a szülők is megnyugszanak, boldogabbá válnak. S ez fordítva is igaz, ha a szülők rendben vannak saját magukkal, s a világgal, akkor a gyermek is boldogan fejlődik.

 

Már kamaszként, s fiatal felnőttként is a gyerekeknek segítettem, s ez csak felerősödött, amikor szakmát választottam, majd én is édesanya lettem. Két nagyon különleges gyermek édesanyjaként ráébredtem, hogy mennyi mindent nem tudok, s mennyi mindenben kell, akarok fejlődni. Sok minden, ami addig elfogadott volt a gyermeknevelésben, náluk nem működött. Át kellett írni, megváltoztatni, nem csak a nevelési módszereket, hanem saját magamat is.

Egymást segítjük, s egymást tanítjuk életünk során mindenkivel, akivel csak találkozunk, de az én legnagyobb tanítóim a gyermekeim. Az irántuk érzett határtalan szeretetem képes rávenni engem arra is, amit nem akarok megváltoztatni az életemben. S ha megteszem, boldogabbá, gazdagabbá válik az életem. Köszönöm nekik!!!

 

Nagyon régen, talán a 90-es években rájöttem, hogy nem élhetek  spiritualitás nélkül. De ha jól belegondolok, a spiritualitás, a nem látható világ törvényei, mindig is érdekeltek. Nagyon sokáig a könyvek voltak az útmutatóim, a mai napig is imádok könyveket olvasni, tanulni belőlük. Majd elérkezett az idő, amikor már tanfolyamokra is járhattam. Tanultam kineziológiát, homeopátiát, s minden érdekelt, ami alternatív segítséget adhatott először nekem, az édesanyának,  majd az általam segített gyermekeknek s szüleiknek. Az utam során csodálatos emberekkel, tanítókkal találkoztam, akik megismertettek meg az angyalokkal. Azóta az életem megtelt fénnyel, szeretettel, hiszen az angyalok mindig segítenek, csak kérni kell őket erre.   

 

Tanítom mindazt, amit már én megtanultam, megtapasztaltam és egyéni konzultációkkal, kérdésekkel, oldásokkal segítek megkeresni, ami ott van mélyen elrejtve a szívedben.

Álmom, hogy minden családhoz megérkezzen, s soha  ne távozzon el onnan a Boldogság Kék Madara. 

 

 

“A család, ahol az élet kezdődik, s a szeretet soha nem ér véget.”